Kategóriák

Hírlevél

Könyvkiadók

Szállítók

Keresés

ohn Kippley · Sheila Kippley A ​természetes családtervezés művészete

Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1986
Oldalszám: 270
ISBN: 9633604176
Fordította: Réthelyi Jenő

Állapot:

Bővebb leírás


Lei10

Termék elérhetőség: Raktáron

1 db készleten

Hozzáadás a kívánságlistához

Hűségprogram Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpontok. A kosárad összesen 1 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - Lei0.


30 hasonló termék:

Az elmúlt harminc évben hazánkban közel négy millió abortusz történt. Vajon mi, katolikusok, megkérdeztük-e magunktól, mekkora a mi részünk ebben? Mert nálunk, úgy tűnik, a családtervezés egyenlő a fogamzásgátlással, és ha „műhiba” történik, akkor jön az abortusz, mert az „törvényes”. De hogyan kerüljük el az abortuszt, azaz hogyan oldjuk meg a családtervezési gondjainkat? – kérdezhetik és kérdezik is fiatal és idősebb keresztények.
Ebben a kérdésben nyújt segítséget ez a könyv, mely az USA-ban élő Kippley házaspár több kiadást megért, 300000 példányban elkelt munkájának fordítása. Tankönyvszerűen ismerteti a természetes családtervezés módszerét. Használatát segítik a mellékelt űrlapok. A szerzők által javasolt és hosszú gyakorlatban kipróbált módszer a már ismert természetes módszerek továbbfejlesztése. Az ellenőrző vizsgálatok szerint hatásosabb, mint a mesterséges fogamzásgátlás bármely módszere. Felbecsülhetetlen előnye, hogy nem használ semmiféle vegyszert, nem rombolja az anyák egészségét, ugyanakkor a házastársakban kialakítja és erősíti az önfegyelmet, az egymásra figyelést és a kölcsönös szeretetet. s ami a hívő katolikusok számára lényeges: harmóniában áll az Egyház tanításával.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás Lei0
Összesen Lei0

Fizetés

Új könyvek

Nincs új könyv

Keresés