Kategóriák

Hírlevél

Könyvkiadók

Szállítók

Keresés

Kulin György Mit ​mondanak a csillagok?

Kiadó: Gondolat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1976
Oldalszám: 214
ISBN: 9632803299

Állapot

Bővebb leírás


Lei10

Termék elérhetőség: Raktáron

1 db készleten

Hozzáadás a kívánságlistához

Hűségprogram Ennek a terméknek a megvásárlásával 1 hűségpontok. A kosárad összesen 1 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - Lei0.


30 hasonló termék:

Hogyan jut el egy természettudós az idealista világnézettől a tudományos materialista világnézetig? A szerző igaz, emberi módon vall erről a nagy kérdésről. S miközben „nem szándékozik szokásos ismeretterjesztő művet írni", észrevétlenül tanít meg minden olvasót tájékozódni a Világegyetemben, s az olvasó sok mindent megtud a világmindenségről, a csillagok világáról.

A fejezetek címei már árulkodnak a könyv tartalmáról. Megismerhető-e a világ?

A kozmikus tudat. Belépőjegy a Kozmoszba. A Kozmosz ígérete. A végtelenre tágult barlang. — S ezek mögött a címek mögött olyan kérdésekre kap választ az olvasó, hogy milyen idős a Föld, a Nap, a csillagok, a Világegyetem. Milyen a Földön kívüli élet, és milyenek a többi lakott világok? S egyáltalán hogyan szerezhetünk tudomást ezekről a lakott világokról, és milyen legyen az érintkezés nyelve? S végül a mindenkiben ott bujkáló kérdésre is válaszol a szerző: Mi a célja és értelme a világnak? Hitről, világnézetről, fantáziáról és hűségről vall egyszerű nyelven egy nagy tudós. S a vallomása mindenkihez szól.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás Lei0
Összesen Lei0

Fizetés

Keresés