Kategóriák

Hírlevél

Könyvkiadók

Szállítók

Keresés

TALPMASSZÍROZÁS OTTHON Berente Ági

Vagabund Kiadó, 2010
208 oldal
Kötés: papír / puha kötés
jó állapotú antikvár könyv
ISBN: 9789632900483
megkímélt, szép állapot

Bővebb leírás


Lei0

277

Termék elérhetőség: Raktáron

2 db készleten

Hozzáadás a kívánságlistához

Hűségprogram Ehhez a termékhez nem jár jutalom pont.


20 hasonló termék:

Összefoglaló

A kés és a láb reflexzóna masszázs módszerének eredetéről keveset tudunk, de már az ókori egyiptomi, és a távol-keleti kultúrákban is ismeretes volt a nyomáspontokkal való kezelés.
A reflexzóna masszázs, mint az egészségmegőrzés természetes módja , úgy működik, hogy a reflexológia energetikai- és szabályozó rendszere által a kéz és a láb reflexzónáin keresztül befolyásolni tudjuk a szervek nem megfelelő működését.
A kezelési mód alapja, hogy a talpunkon és a kezünkön is megtalálható egész testünk minden egyes szervének a vetülete. Ha ezeket a szervzónákat vagy nyomáspontokat masszírozzuk, javíthatjuk a zónának megfelelő szerv vagy testtájék egészséges energiaellátását.
Ha valamelyik szervünk megbetegedett, a szervnek megfelelő reflexzóna, vagy pont nyomásra különösen érzékennyé válik. Ezen területek enyhe nyomással alkalmazott masszírozásával beindíthatjuk a szervezet saját önszabályzó és öngyógyító rendszerét, s mindeközben partnerünket vagy akár gyermekeinket kellemes, pihentető kényeztetéssel ajándékozzuk meg.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás Lei0
Összesen Lei0

Fizetés

Új könyvek

Nincs új könyv

Keresés