Kategóriák

Hírlevél

Könyvkiadók

Szállítók

Keresés

A termékek egyenértékének kifizetésére három módszer áll rendelkezésükre:
- a kiszállitáskor (utánvétel): azok számára, akik azt választották, hogy készpénzzel fizetnek a kiszállitáskor; a futárnak fizetnek készpénzben személyesen a megadott helyen és időben.
- banki átutalás: abban az esetben, ha ezt a fizetési lehetőséget választja, a rendelés kivitelezése után a vevő kap e-mail-ben egy proforma számlát a fizetés kivitelezése érdekében. A fizetés kivitelezése után kérjuk, hogy küldje el e-mailben vagy faxon a fizetési meghagyás másolatát. Amint a visszajelzést megkapjuk, egy hiváskezelő tájékoztatni fogja a vevőt a kiszállitás időpontjáról.
- bankkártyával: ha azt választja, hogy kártyával fizet, a rendelés után a rendelőt a feldolgozó (PayPal) a partnerünk az online fizetésekben) szerveréről egy biztonságos zónába vezetjük, ahol kivitelezheti a fizetést a legnagyobb biztonságban. A fizetést hitel- illetve terheléses kártyával lehet végrehajtani. A rendelő kitölt egy űrlapot a hitel- vagy terheléses kártya adataival. Ha a pénzatutalás sikeres volt, a következő ablakban megjelennek majd a rendelés adatai. Az antikvarium.ro nem igényel és nem raktároz semmilyen adatot az Ön kártyájára vonatkozóan (kártyaszám, érvenyességi ideje, stb.).  A vásárló kártyáját nem terheljük addig a pillanatig amig a termék el nem hagyja a raktárunkat. Nem létezik kiegészitő kezelésiköltség az üzletkötésre. 


Kosár  

A kosár üres

Szállítás Lei0
Összesen Lei0

Fizetés

Keresés