Kategóriák

Hírlevél

Könyvkiadók

Szállítók

Keresés

Rövid bevezetés a könyvgyűjtésbe

Érezte valaha, hogy eljutott a könyv végére és nem tudta elhinni, hogy vége? Szerette volna ha folytatódik. Többet szeretett volna belőle. Ez a könyvfüggőség, a gyűjtőszenvedély első jele.

Nincs egyetlen gyűjtőtípus. Ha megtartott egy könyvet amelyet elolvasott, akkor Ön máris a könyvgyűjtők táborához tartozik. Ha vásárolt egy kemény borítójú könyvet, hogy lecserélje a már tulajdonában levő puha borítójút akkor Önt már megfertőzte a gyűjtőszenvedély vírusa. Könyvfüggővé vált!

Hogyan kezdje,

  1. Vásárolja azt amit szeret.

    Idővel felmehet az ára a könyvgyűjteményének, de erre soha nincs garancia. Ha gyűjtésében azokra a könyvekre koncentrál amelyeket szeret akkor gyűjteménye mindig a seretetét fogja tükrözni.

  2. Találjon egy témát

    Összpontosítson egy szerzőre, egy adott témára, könyvkötés stílusra vagy sorozatra. Gyűjtheti író klasszikusok ritka könyveit, sci-fi sorozatot, dedikált példányokat, stb. A gyűjtemények annyira változatosak mint gyűjtőik.

  3. Kezdje lassan.

    A legkönnyebb kezdési mód ha megvásárolja kedvenc könyvének egy szép példányát, vagy egy dedikált példányát, vagy az első kiadását, de megvásárolhatja akár az első kiadás reprint változatát ha nem akar komolyabb összeget szánni rá.


Kosár  

A kosár üres

Szállítás Lei0
Összesen Lei0

Fizetés

Keresés